Eind-cito groep 8

Van 23 tot en met 25 april hebben beide groepen 8 de eind-cito gemaakt. Deze toets is digitaal op de laptop gemaakt. Om te wennen aan het digitale hebben wij ook een proeftoets gemaakt, maar de proeftoets deed het niet altijd dus was het even spannend of de officiële toets het wel deed.

De echt eindtoets is wel in één keer helemaal goed gegaan. We vonden het allemaal toch wel een beetje spannend, maar toen we eenmaal bezig waren ging het erg goed. Bij de toets waren de onderdelen: rekenen, begrijpend lezen, taal en spelling. De vragen waren soms wel lastig maar het was te doen.

Wij gaan nu allemaal genieten van onze verdiende meivakantie.

Groetjes Lucas en Kay

This entry was posted in Groepen 8. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download