Schoolvoetbal

Woensdag 6 april was het zover! Het schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 7/8 vond plaats bij ON. De Kubus was goed vertegenwoordigd met vier teams, twee jongensteams en twee meisjesteams. Het was een leuke middag waarin de kinderen goed hun best hebben gedaan om door te gaan naar de finales. Helaas zijn de beide meisjesteams er niet in geslaagd om deze te bereiken. Daarentegen zijn de twee jongensteams wel door naar de finales. Ook was er een groepje ouders aanwezig om de kinderen enthousiast aan te moedigen, waarvoor onze dank.

De finales vinden plaats op woensdag 13 april bij ON. We wensen de twee jongensteams alvast veel succes!!

Groeten José Mourinho en Pep Guardiola aka meneer Serhat & meneer Joost

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download