Open dag 11 maart

KubusBent u op zoek naar een goede basisschool?
Het team van obs de Kubus zet graag voor uw kind een stoeltje er bij.

Wat hebben wij te bieden?
De brede buurtschool de Kubus werkt samen met partners uit de buurt en creëert daarmee meer en betere kansen voor uw kind.
Culturele en maatschappelijke activiteiten in de verlengde schooldag zoals koken, muziekles, sport.
Wij bieden alle kinderen een optimaal leer- en leefklimaat.
Moderne methodes, ICT is geïntegreerd in methodes en hulpmiddelen (smartborden, CTouch, notebooks, iPads).
Een goede zorg structuur voor alle leerlingen; plusgroep als blijkt dat leerlingen meer kunnen en extra zorg en aandacht voor de leerlingen die wat meer moeite hebben.
Gebruik van DigiDuif om snel digitaal met ouders te communiceren.

Een kijkje nemen in onze school?
Wij nodigen u van harte uit om sfeer te proeven. De directie maakt graag tijd voor u vrij. Indien u een afspraak maakt met de schoolleiding wordt u op uw gemak rondgeleid en uitgebreid geïnformeerd. Ook kunt u komen kijken op de opendagen:
De open dag van onze school is op woensdagmorgen 11 maart.
De scholenroute van Scoop vindt plaats op woensdagmorgen 18 maart.

Nu al nieuwsgierig? Kijk eens bij ‘even gluren’ op onze website. Hier vindt u een introductiefilmpje van onze school.