Sinterklaas op de Kubus

Na het zetten van de schoen en het bezoek van de strooipiet verliep de aankomst van Sint en zijn Pieten op 5 december niet geheel volgens plan. Ze zouden namelijk per parachute landen op ons grote plein maar……….. dat ging een beetje mis. Ze kwamen per ongeluk terecht in de hooiberg van boer Willem. Gelukkig was de boer zo behulpzaam om Sint mee te nemen op de tractor en had hij nog wat fietsen in de schuur staan waar de pieten op konden. Dus kwam het uiteindelijk allemaal toch goed.
De kinderen uit de groepen 1 t/m 4 gingen naar Sint in de schatkamer en mochten na een praatje, liedje of dansje zelf een mooi cadeau uitzoeken. De oudere kinderen uit de groepen 5 t/m 8 hebben Sint en zijn Pieten in de hal gesproken en kregen daar enkele spelletjes om beurtelings in de groepen mee te spelen. Hiervoor hadden ze in de klas genoten van een spel met de surprises. Natuurlijk met iets lekkers te snoepen en te drinken was het al met al een gezellige dag en ging iedereen met een tevreden gevoel naar huis!