Finale van de voorleeswedstrijd

Na een spannende voorronde in de eigen klas was vandaag de grote finale in de hal. De deelnemers waren Rico, Joy, Ceylin, Esmee, Youri  E, Kay M, Gencay, Xuani, Megan, Sem, Fleur en Bradley. Het was een zinderende strijd. De toeschouwers waren muisstil en luisterden met rode koontjes. Alle lezers hadden zich erg goed voorbereid maar ja, er kan er maar 1 de beste zijn. De bekers gingen naar  Rico uit gr 4, Kay M uit groep 5/6  en Fleur uit groep 8. Van harte gefeliciteerd!!!
Fleur gaat verder naar de voorrondes van de landelijke finale. De eerste voorronde is in januari in de centrale bibliotheek in Almelo. Wij wensen haar natuurlijk veel succes.

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download