Voorleeswedstrijd

Ik ben Eline uit gr. 7 en ik mocht de school vertegenwoordigen in de voorleeswedstrijd van Almelo. Er waren 10 kandidaten. Ik was er met 7 personen: Mijn gezin, oma en 2 juffen. Het ging als volgt, eerst mochten de eerste 5 voorlezen. Toen was er pauze. De laatste 5 mochten toen voorlezen. Ik mocht als 6de voorlezen. Toen alle 10 kandidaten hadden voorgelezen mochten we een spelletje doen met alle kinderen. De volgorde werd heel leuk bepaald. Er waren 10 ballonnen en een naald. Als je had voorgelezen mocht je met de naald een ballon door prikken. In die ballon zaten briefjes en op die briefjes stonden namen van de kandidaten. Na het spelletje kwam de prijs uitreiking. De volgorde ging zo : ze zeiden de 3de plaats,toen de 2de plaats, en de 1ste plaats. Ik was geen van de 3. Maar wat ik al op school bereikt heb, daar ben ik heel trots op.

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download