Toeterroute van groep 5a en 5b

Maandagavond 27 juni was het zover. Het muziekproject van de groepen 5a en 5b werd op het schoolplein, in de hitte, afgesloten met een concert. De Koninklijke Harmonie, de drumband en een aantal leden van het jeugdorkest kwamen speciaal voor de afsluiting naar de Kubus. Om 7 uur ’s avonds stroomde het schoolplein aardig vol en verzamelden de muzikanten in het beetje schaduw dat er nog was. Een kwartier later marcheerden de kinderen met de harmonie, drumband en jeugdorkest het schoolplein op. De kinderen hadden twee liedjes ingestudeerd: ‘Allemaal blaasmuziek’ en ‘De Slagwerkers’ waarbij ze begeleid werden door de muzikanten. Ze hadden zelf ook instrumenten gemaakt, die ze meegenomen hadden en gebruikten om ritme mee te maken. Het werd een mooi concert en de kinderen, de muzikanten èn het publiek waren erg enthousiast! Al met al een geslaagde avond!