Finale van de voorleeswedstrijd

Op vrijdag 8 april was het eindelijk zover. De grote finale van de voorleeswedstrijd op de Kubus. Elke finalist heeft weer zijn/haar uiterste best gedaan om zo goed en mooi mogelijk voor te lezen. Nadat iedereen aan de beurt was geweest, was het aan de jury om te beslissen wie zich nu uiteindelijk voorleeskampioen van de Kubus mochten noemen. Om 11.15 uur kwam dat moment. De winnaar van de groepen 3 en 4 is Nasreddine. In de groepen 5 en 6 is Deniz de winnaar. En in de groepen 7 en 8 heeft Noel gewonnen.  Alle deelnemers kregen weer een mooie oorkonde en een roos. De winnaars kregen een beker. Volgend jaar zullen we weer een voorleeswedstrijd houden, maar dan heeft de winnaar van groep 7 of 8 ook nog kans om naar de regionale voorleeswedstrijd te gaan. En misschien zelfs wel de provinciale of de landelijke! Dus snel gaan oefenen thuis en wie weet, misschien ben jij volgend jaar wel voorleeskampioen van o.b.s. de Kubus!

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download