Piramide

De kinderen en leerkrachten van groep 1 en 2 van onze school werken met Piramide.
Piramide is een methode voor alle kleuters.
 Het programma richt zich op acht gebieden die een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van een kind, uiteenlopend van denk-, reken- en taalontwikkeling tot creatieve en persoonlijksheidsontwikkeling.
De Piramide-methode start op de peuterspeelzaal en loopt door in de kleutergroepen 1 en 2 van de basisschool.
Piramide is een educatieve methode van de Citogroep (Instituut voor Toetsontwikkeling).

Aan het begin van elk thema krijgen de kinderen de piramidebrief mee naar huis.
In deze brief treft u informatie aan over het nieuwe thema en een werkblad dat thuis gemaakt kan worden.

Download hier de actuele piramidebrief voor groep 1.
Download hier de actuele piramidebrief voor groep 2.
Download hier het actuele netwerk van begrippen voor de groepen 1 en 2.
Download hier de jaarplanning voor 2017-2018 van piramide voor de groepen 1 en 2.