Sinds februari 2008 heeft onze school een leerlingenraad.
Het doel is: leerlingen meer betrekken bij de school – verhogen van het verantwoordelijkheidsgevoel t.a.v. school en omgeving – betere saamhorigheid.
De raad is samengesteld uit kinderen van groep 5 t/m 8 (per groep 2 kinderen) gekozen door hun klasgenoten. Zij mogen: gevraagd en ongevraagd advies en hun mening geven en met voorstellen komen.

Zaken waar de raad zich dit schooljaar mee bezighoudt, zijn: het ontwikkelen van de schoolbieb, meedenken en uitvoeren van activiteiten omtrent het Sinterklaasfeest. Ook hebben ze contacten gelegd met de wethouder voor het behouden van de verlengde schooldag.
De leerlingenraad is verantwoordelijk voor het onderhouden van het monument dat we hebben geadopteerd als school.

Dit schooljaar zitten in de leerlingenraad:
Keano, Naomi, Malik, Jo-ann, Veronique, Selena, Thijmen, Leroy, Henri, Justin, Rida en Tjermo.