Eten en drinken

Rond 10 uur krijgen de kinderen tijd om iets te eten en te drinken. Het is niet de bedoeling dat een volledige maaltijd wordt genuttigd. Een gezonde hap zoals een boterham, een pakje/beker drinken (zonder prik!) of een stuk fruit zien wij het liefst. Wij gaan er vanuit dat de kinderen thuis een goed ontbijt hebben gehad.
Rond 12 uur eten de kinderen in de klas met de eigen leerkracht. Ze mogen dan een boterham en drinken meenemen (geen snoep, koek e.d.). Aangezien wij maar 15 minuten tijd hebben voor het eten en drinken i.v.m. het rooster gaat het eten dat niet op is mee terug naar huis. Dinsdag en donderdag zijn op school gruitendagen. Op deze manier willen we promoten dat kinderen op die dag fruit of groente mee naar school nemen!