Nieuwsbericht schrijven

Vandaag stond er een leuke taalles op het programma. De leerlingen moesten een nieuwsbericht bedenken, zodat we deze op onze pagina konden zetten. Hieronder vindt u alle nieuwsberichten.

Daan. Britt, Jade:

Schoolplein verbouwing

6 januari 2020

De bouwvakkers verbouwen het schoolplein.

Zij halen het zand weg en in plaats daarvan komt er kunstgras.

Kinderen zeggen; het duurt lang maar is beter!

Dit was het verslag

Tugra, Jermo. Lale

Kerstdiner met groep 7

Het is weer zo ver, het is donderdag 18/12/2019,en groep 7 gaat weer de klas versieren. Alle kinderen wachtten vol spanning om naar huis te mogen. Nu is de tijd aangekomen voor het kerstdiner, alle kinderen wachtten vol spanning om naar binnen te mogen. De avond begon vol plezier en met lekker eten. en als het is afgelopen zitten de kinderen vol. De kinderen vonden het super lekker en leuk. `We vonden het allemaal leuk en super lekker`. Zei groep 7.

Naomi P, Kevin, Danilo

Rijksmuseum

groep 7 en 8 gaan met een speciale bus naar het rijksmuseum om naar de  schilderijen van Rembrandt van Rijn te kijken.

waarschijnlijk hebben ze er veel zin in, groep 7 en 8.

ze gaan 5-2-2020 met de bus om 9:30 heen ze moeten 2 uur lang in de bus zitten.

maar waar het om gaat dat ze er van leren en het leuk vinden.

Quinten, Bartosz, Lucas

HET VOETBAL TOERNOOI

Zaterdag 14-3-2020

Het is 14-3-2020 op de kubus op het plein oefenen de kinderen van groep 7. Het is 1 uur voor het grote voetbaltoernooi groep 7 oefent hard. Groep 8 is ook goed aan het trainen. Het is tijd voor het voetbaltoernooi  iedereen zit te juichen. Het eerste macht wint groep 7. Het tweede wedstrijd wint groep 8. Groep 7 wint het toernooi.

Nora, Adam en Naomi S

Naar ontdek hightech

We gingen naar ontdek higtek

en het  was heel leuk. We ontdekten heel veel

.Het was heel leerzaam.En spannende dingen doen zoals met kabels werken en een olifant van ijzer vouwen.

En er stond een robot poppetje in het midden en dat was gaaf om te zien.We gingen ook nog proefjes doen.En die proefjes waren grappig en heel leuk.Een soort tornado water was er ook.

Soraya & Chanoa:

2-10-2019                Geen kamp

De Juf zei dat we dit jaar NIET op kamp gingen ! En de kinderen waren heel teleurgesteld.

Maar de Juf zei `we gaan iets stoerders gaan  doen dan kamp` alle kinderen zeiden wat  gaan we dan doen ? Toen zei de Juf dat is een verrassing ! dat vonden de kinderen niet zo heel leuk,maar ja het was maar af wachten. dus ze moeten nog heel lang wachten tot ze het  krijgen te horen! Pfffffff de kinderen hebben echt GEEN zin om te wachten.

Enise, Farah, Djofhen

{Stress op De Kubus}

Woensdag 13 november 2019

Wo 13 nov is er een brandalarm geweest bij de kubus.

Veroorzaakt door een lekkage in het kinderdagverblijf.

Vervolgens moesten alle kinderen het lokaal verlaten en het hele gebouw was ontruimt.

Uiteindelijk kwam de brandweer, de kinderen raakte heel erg in paniek.

Het was een grote schok voor de kinderen.

Maar uiteindelijk bleek het een storing te zijn in het systeem door de lekkage.

Daarna hebben de leerkrachten het besproken in de klassen met de kinderen.

Uiteindelijk was het gedoe klaar, en konden alle kinderen weer veilig naar binnen.

This entry was posted in Groep 7. Bookmark the permalink.