Naar de Film

informatie: We zijn met onze klas en alle 2 de groepen 8 naar hof 88 geweest om de film te kijken.  Wij zijn er lopend naar toe gegaan .

Wallay

De 13 jarige Ady woont al heel zijn leven in Frankrijk. Hij is een echte puber en als hij het thuis te bont maakt stuurt zijn vader hem voor de zomer naar zijn oom in Burkina Faso. Ady is een super enthousiast over het vooruitzicht van een heerlijke vakantie. Maar valt tegen: Zijn strenge oom Amadou ontvangt hem niet zo vriendelijk en het leven in Burkina Faso is heel anders dat hij gewend is en hij moet van zijn oom besneden worden, uiteindelijk is dat niet gebeurt. Hij heeft een lange tijd daar mee gemaakt. Hij moest van zijn oom heel hard werken. Zijn oom beschuldigt hem van diefstal. Hij moet alles terug betalen. Maar hij wil dat niet. Zijn oom heeft een plannetje. Hij gaat een lange tocht beleven naar zijn grootmoeder. Zijn oom is in het water gevallen, En hij redde zijn oom zonder na te denken. Zijn oom heeft het overleeft! Toen mocht Ady toch naar huis.

einde

gemaakt door: Chanoa , Naomi P

This entry was posted in Groep 7. Bookmark the permalink.