Periodesluiting woensdag 14 november

Op woensdag 14 november vond de eerste periodesluiting van het schooljaar weer plaats, dit keer gepresenteerd door Joan en Tessa uit groep 7. Elke groep is druk bezig geweest om een paar optredens voor te bereiden. Groep 8 had een zelfgemaakt prentenboek geschreven en getekend, groep 5 had het alfabet voorgedragen en in groep 1/2b las Eslem zelfs De Gruffalo voor en kwamen de dieren op het podium tot leven! De zaal zat vol met publiek, er waren ook veel ouders. Halverwege de periodesluiting maakten de ouders van de groepen 1,2 en 3 plaats voor de ouders vanaf groep 4. Heel knap dat onze kinderen zo lang geboeid naar andere optredens kunnen luisteren. De volgende periodesluiting is op woensdag 19 december en staat in het teken van Kerstmis. Tot dan!