Feestweek, een week van 1001 nachten

‘Koop bij mij.’ Overal in de school klinkt het refrein van het lied van de koopmannen. Op het plein oefenen jongens met Chinese bordjes, diabolo’s en andere circusmensen. In de gang staat nog een groepje buikdanseressen het dansje in te studeren en de koopmannen oefenen hun solo’s. De hulpmoeders lopen overal in en uit, om kinderen uit de klassen te halen, om te oefenen met meneer Dolf.

Het was duidelijk geen normale week, maar een feestweek. Het tienjarig bestaan van de school was zeker reden tot een feestje! En wat hebben we er van genoten! De opening op dinsdag, het oefenen, de patatkraam op het plein, de voorstelling donderdagavond en de stormbaan en het springkussen op vrijdag.

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download