Thema Kunst

De afgelopen weken zijn we in de klas bezig geweest met het thema Kunst. We hebben veel verschillende werkjes gemaakt en activiteiten gedaan rondom dit thema en vooral de hoeken waren erg interessant… We hadden een kleurenhoek, een leeshoek met allerlei kunstboeken en -platen, een ontdekhoek waarbij je met verfspetters en een slacentrifuge een kunstwerk kon maken en een donkere hoek met allerlei lichtjes en spelletjes. En oei, wat was die donkere hoek spannend! Omdat we een boek hadden gelezen over een krokodil met een viool, hadden we juf Vera gevraagd of ze voor ons in de klas op haar viool wilde spelen en dat wilde ze wel! Zelfs meneer Willem Jan kwam even kijken omdat hij het geluid had gehoord. Applaus voor juf Vera!

This entry was posted in Groepen 1/2. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download