Schoolreisje met groep 1b

Op 27 juni was het ein-de-lijk zo ver. We gingen op schoolreisje! Met z’n allen in de klas verzamelen om vervolgens samen met de andere groep 1 in een dubbeldekker naar ‘t Höfke in Bentelo te gaan. De reis op zich was al een hele beleving, vooral bovenin helemaal vooraan was soms erg spannend. Eenmaal aangekomen mochten we allemaal lekker spelen waar we wilden. We kregen tussendoor nog ontbijtkoek, komkommer, tomaatjes, snoepjes, mochten zoveel drinken al we wilden en als middageten hadden we zelfs patat! We sloten af met een ijsje. Moe maar voldaan gingen we weer terug naar school. We kunnen niet wachten tot de volgende keer.

This entry was posted in Groep 1. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download