Kunstproject op De Kubus

Op vrijdag 1 juni werd het schoolkunstproject ‘Wereldreis’ afgesloten met een geweldige dansvoorstelling, gevolgd door een tentoonstelling door de school en wijkcentrum De Schöppe. Peuters, kleuters en leerlingen vanaf groep 3 lieten zien waar ze 3 wekenlang aan gewerkt hebben. Van Spanje tot China en van Afrika tot Brazilië. Niet alleen de leerkrachten gaven les, ook kwamen er een aantal professionals van buiten de school om groepjes kinderen les te geven in yoga, djembé, Afrikaanse hutjes maken, Action Painting, stof verven etc.

Naast alle mensen die hebben meegeholpen, willen we ook graag alle ouders bedanken voor de grote opkomst! We hopen dat iedereen, ondanks de hitte, genoten heeft van de middag.