Thema Lente in groep 1b

De afgelopen weken hebben wij het thema lente behandeld in de klas. We hebben heel veel leuke dingen gedaan en vooral erg veel geleerd. We weten nu welke moeder bij welk kind hoort van alle boerderijdieren. Wisten jullie dat een baby wild zwijntje (een biggetje) een gestreepte vacht had en daarom een pyjama heet? Wij nu wel. We hebben ook tuinkers gezaaid in de klas en na een week konden we deze opeten. Juf had crackers meegenomen en voor iedereen was er dus iets om te proeven. Dat was verrassend lekker! We vierden natuurlijk het paasfeest waarbij we een heerlijk ontbijt kregen. Jammmm. Ook zochten we eieren met de andere groep 1. We gingen verder nog vouwen, kleien, prikken, verven en nog veel meer. We leerden spiegelen met mozaïek en ook meneer Joost kwam nog om ons een les Rots en Water geven. In de hoek hadden we een soort kinderboerderij waar we de knuffeldieren konden verzorgen. En we hadden ook een graantafel, dat vonden we allemaal erg leuk om mee te spelen. Als afsluiting gingen we naar de kinderboerderij, maar daarover volgt een nieuw bericht.

This entry was posted in Groepen 1. Bookmark the permalink.