Scool on Wheels

Vandaag is Scool on Wheels bij ons geweest. Johan en Geert-Henk kwamen eerst in de klas iets vertellen over hun eigen handicap. Johan heeft zelfs een paar keer meegedaan aan de Paralympische Spelen, hij heeft al meerdere prijzen gewonnen. Ook hebben we allemaal filmpjes gezien over wat ze allemaal hebben gedaan, en over verschillende sporten waaraan je met een handicap kunt meedoen.

In de middag hebben we in de gymzaal allemaal oefeningen gedaan in een rolstoel, eerst gingen we rondjes door de gymzaal rijden, daarna gingen we proberen om over een matje te rijden. Als laatst gingen we rolstoelbasketballen, eerst tegen elkaar in 2 teams. Later deden we de teams tegen Johan, Geert-Henk, juf Nikki en juf Melissa.

We vonden het erg leerzaam en erg leuk om zelf mee te maken.

 

This entry was posted in Groepen 8. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download