Koningsspelen bij de groepen 1

Op vrijdag 20 april deden we mee met de Koningsspelen. We dansten op het plein de Fitlala met alle andere groepen. Daarna gingen we in kleine groepjes allemaal spelletjes doen op ons plein en in de gangen. We mochten zelfs in de zandbak graven naar een schat. Bij een groepje was die alleen zo goed verstopt dat we de schat tot op de dag van vandaag nog niet terug hebben gevonden. Gelukkig hadden de juffen een extra schat. Uiteindelijk had iedereen wel de schat gevonden. (Die andere moeten we na de vakantie nog maar even goed zoeken). Na alle leuke spelletjes gingen we terug naar de klas. En rond de klok van 12 uur kwamen er allemaal lieve papa’s en mama’s pannenkoeken brengen. Deze hebben we heerlijk opgepeuzeld in de klas. Smikkel smikkel smikkel. ‘s Middags mochten we zelfs naar het grote plein en speelden we samen met groep 3, wij mochten als eerst in kleine groepjes op het springkussen. Wat was dat cool zeg! En daarna nog lekker spelen op het grote plein. En omdat het zulk mooi weer was, kregen we ook nog een lekker ijsje aan het einde van de dag. Volgend jaar doen we allemaal weer mee!

This entry was posted in Groepen 1. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download