Groep 1b gaat naar de kinderboerderij

Eindelijk was het zover, we gingen naar de kinderboerderij. We hadden ons geen betere dag uit kunnen kiezen, want het was super mooi weer. Wel een beetje warm, maar we hadden genoeg drinken mee. Eerst mochten we lekker spelen en later gingen we in groepjes langs alle dieren. We kregen van juf een werkblad mee, want we moesten alle dieren gaan tellen. Dat was soms best een klusje, want er waren op meerder plekken konijnen. Die moesten we er dus iedere keer bij op tellen. We kregen lekker ranja en ook een koekje en hebben heerlijk gespeeld in de speeltuin. Bedankt lieve papa’s en mama’s dat jullie ons wilden brengen.

This entry was posted in Groepen 1. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download