Schoolvoetbal groep 7 en 8

Wij zijn door naar de finale en daarom zijn we blij. We hebben er 1 verloren, 1 gelijk gespeeld en 3 gewonnen. Chelsea heeft er 11 gescoord en Megan heeft er 1 gescoord. De rest deed het natuurlijk ook heel goed en daar zijn we trots op. We hadden verschillende keepers zoals: Eline, Ceylin en Joy. Ze deden het heel goed in het doel. Sommige kinderen van het andere team konden niet tegen hun verlies en gingen vervelend doen maar gelukkig deden wij, groep 7/8, daar niets op uit. Maar de jongens hebben natuurlijk ook goed gevoetbald maar ze zijn helaas niet door naar de finale.

Groetjes van de meiden uit groep 7\8.
Gemaakt door Chelsea en Sanne.

This entry was posted in Geen categorie, Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download