Gekke poppen

De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met een opdracht. Dit was best een moeilijke opdracht, het thema was carnaval. We hebben hiervoor een wijnfles en papier-maché gebruikt. Je moest eerst de stappen van de powerpoint volgen, als eerste moest je een schets maken. Daarna moesten we van een krant een bol maken en dit boven op de fles vast maken met papier en lijm daarna moesten we het zo groot mogelijk maken. Met lijm en papieren krant snippertjes, gingen we een figuur maken, het moest allemaal heel erg overdreven. Het was natuurlijk wel het thema carnaval, daarna moest je er wc papier overheen doen, zodat het verven makkelijker ging. Het verven ging goed en snel, we konden allemaal verschillende kleuren gebruiken. Alle kinderen hebben iets anders gemaakt.

Het was een leuke opdracht.

M.V.G. Alexson en Rida

 

This entry was posted in Groepen 8. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download