Paasviering op de Kubus

Met Pasen op komst werd er vanochtend eerst genoten van een uitgebreid paasontbijt in alle groepen van de Kubus. Vervolgens gingen ze onder begeleiding van de groepsleerkracht eieren zoeken in de nabijgelegen speeltuin. Ze werden daar verwelkomd door de paashaas met de mededeling dat er naast de verstopte paaseitjes, ook nog een gouden ei gevonden kon worden. De vinder ervan zou door de paashaas beloond worden met een paashaas van chocola. De paaseitjes werden door de meeste kinderen snel gevonden. Het gouden ei gaf in sommige groepen duidelijk meer problemen. Soms lukte dit pas na de gouden tip van de paashaas waar te zoeken.
Dat temperde echter geenszins het plezier van de kinderen, zodat we mogen terugkijken op een zeer geslaagd paasfeest.