Open dag woensdag 7 maart

Bent u op zoek naar een goede basisschool?
Het team van obs de Kubus zet graag voor uw kind een stoeltje er bij.

Wat hebben wij te bieden?
De Kubus werkt in het Kindcentrum de Riet samen met partners uit de buurt en creëert daarmee meer en betere kansen voor uw kind. Met culturele en maatschappelijke activiteiten maakt uw kind kennis, ook in de verlengde schooldag met bijvoorbeeld koken, techniek, tuinieren, naailes, muziekles en sport.
Wij bieden alle kinderen een optimaal leer- en leefklimaat. Onderwijs dat aansluit bij de leerlingen en ondersteund wordt door moderne methodes. Rekenen en lezen, de basisvaardigheden, zijn belangrijke vakken op school. Vanaf begin dit schooljaar is de Kubus een ‘Rots en water-school’. Door de training Rots en Water leren kinderen op zichzelf te vertrouwen. Er is veel aandacht voor het ontwikkelen van executieve functies. Executieve functies zijn belangrijk om te kunnen leren. ICT is geïntegreerd in het onderwijsaanbod. Alle lokalen zijn voorzien van digitale borden en leerlingen werken met  Chromebooks, iPads en notebooks.
Een goede zorgstructuur voor alle leerlingen; de plusgroep als blijkt dat leerlingen meer kunnen en extra zorg en aandacht voor de leerlingen die wat meer moeite hebben.
Gebruik van DigiDuif om snel digitaal met ouders te communiceren.

Een kijkje nemen in onze school?
Wij nodigen u van harte uit om sfeer te proeven. De directie maakt graag tijd voor u vrij. Indien u een afspraak maakt met de schoolleiding wordt u op uw gemak rondgeleid en uitgebreid geïnformeerd.
De open dag van onze school is op woensdagochtend 7 maart van 9.00 – 12.00 uur.