Koningsspelen 2016

Vrijdag 22 april was het eindelijk zover,  de Koningsspelen 2016 werd gehouden. Alle kinderen van de Kubus hebben met volle teugen genoten van deze dag. In alle groepen zijn we de dag begonnen met een heerlijk ontbijt.  De leerlingen uit de groepen 1 t/m 4 hebben allerlei spelletjes gedaan op het schoolplein. De bovenbouw groepen hebben op verschillende locaties deelgenomen aan activiteiten die georganiseerd waren door Sportbedrijf Almelo. Het was een geslaagde dag voor alle kinderen. Hieronder staan een aantal foto’s van deze speciale dag. Wij wensen iedereen een fijne meivakantie en voor alle moeders alvast een leuke moederdag.

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download