Dag 1 in IJsland

Vanochtend zijn wij met z’n allen om 09.00 uur vertrokken vanaf het station Almelo. Ongeveer twee uur later kwamen wij aan op Schiphol. Na het inchecken zijn wij met de volledige club van 30 personen vertrokken naar Keflavik. Daar werden we opgewacht door de buschauffeur die ons naar het hotel in Reykjavik bracht. Na het inchecken in het hotel, hebben alle werkgroepen zichzelf gepresenteerd. Zo heeft één werkgroep de kijkwijzers gepresenteerd, waardoor ieder gericht kan kijken wat zo specifiek aan onderwijs op IJsland is. Dit is een hulpmiddel om objectief en effectief naar onderwijs te kijken in IJsland, waardoor wij één van onze doelen kunnen behalen. Hier hopen wij dingen uit te halen die wij ook kunnen toepassen op de Kubus. De komende dagen gaan wij op bezoek bij zes verschillende scholen die verschillend georganiseerd zijn.  Morgenavond zullen wij jullie laten weten hoe dat ging.

 

This entry was posted in IJsland reis. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download