Finale voorleeswedstrijd

Op vrijdag 16 oktober  werd de finale van de voorleeswedstrijd gehouden. Stef, Sanne, Ahmet, Beijza,  Jochem , Sven , Kay, Patil, Ceylin,  Esra, Mikail, Zara en Djermen lazen ieder een fragment voor uit het door hen gekozen boek. Na prachtige voordrachten was het aan de jury om te beslissen wie zich voorleeskampioen van de Kubus mocht noemen. De winnaar van de groepen 4 is Beijza  geworden. Uit de groepen 5 en 6  Sven  en uit de groepen 7 en 8 Djermen. Zij kregen van de jury een mooie beker! Alle deelnemers kregen een oorkonde en een roos voor hun inzet.  Djermen  zal  onze school vertegenwoordigen tijdens de voorronde van de landelijke voorleeswedstrijd. Wij wensen hem veel succes!

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download