Schoolkorfbal 22 en 23 september

Lorenzo, Jarno, Sem, Djermen, Baran en de dames Femke, Amber, Nikita, Christi, Sofie en Ilayda waren van de partij op de eerste openingsdag van het jaarlijkse korbaltoernooi voor Almelose basisscholen. Vier wedstrijden werden er gespeeld op het terrein van CKV aan de Koedijk 2 in Almelo op dinsdag 22 september. Speelde je deze dag voldoende punten bij elkaar, mocht je door naar de finalewedstrijden op woensdag 23 september. En dat lukte! Woensdag 23 september mochten de leerlingen van de Kubus voor een tweede wedstrijddag aantreden met kans om schoolkampioen te worden van Almelo. Dat is het niet geworden. Toch mogen we heel tevreden zijn met de manier waarop het korfbalteam van de Kubus heeft gestreden voor de eer. Met heel veel inzet en sportieve strijdlust dwongen ze veel respect af bij tegenstanders en toeschouwers. Petje af voor dit geweldig leuk spelende team!

Foto 2 korfbalteam september 2015

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download