Laatste schooldag

Op donderdag 2 juli was de laatste schooldag. Deze dag werd afgesloten met The Kubus Got Talent Show. Er werd muziek gemaakt, gedanst en gezongen. Er waren ook kinderen die goed konden drummen, goochelen en turnen. Een deskundige jury was er natuurlijk ook bij. Na een broodje knakworst en een slushpuppy was er tijd voor waterpret. Later die dag zorgde Rubus Kubus samen met 2 minions voor een spetterend optreden. Daarna werden de winnaars bekend gemaakt. In de eerste ronde heeft groep 3b met het lied van Jada Borsato gewonnen, de originaliteitsprijs werd behaald door groep 4 met een dans op Mozart. In ronde 2 heeft groep 2a gewonnen met het vliegerlied en de originaliteitsprijs ging naar groep 3a voor het turnen. In ronde 3 werd de 1e prijs behaald door groep 1a met het lied All about that bass. De originaliteitsprijs werd behaald door groep 6 met de Nederlandse versie van het liedje Try. We hebben een gezellige dag gehad.