Lucas Loohuis schrijft zijn eigen boek!

Vrijdag 26 juni is in groep 5 het boek ‘Tim trekt zijn schoenen aan….’ gepresenteerd. Dit boek is geschreven door Lucas uit diezelfde groep. Het bijzondere aan dit verhaal is dat Lucas zelf moeite heeft met lezen en schrijven. Hij krijgt hierbij gelukkig veel hulp van Instituut Nijenkamp.  Het idee is ontstaan bij zijn tutor José de Vries, tijdens het tutor lezen.  De achterliggende gedachte is geweest om zijn leesplezier weer terug te krijgen en vergroten. Dankzij de financiële bijdrage en inzet van stichting Pak die kans is het boek nu gepubliceerd. Het boek staat vol met verhalen, door Lucas bedacht. In een volle klas met klasgenoten, familie, vrienden en pers, werd het eerste exemplaar door stichting Pak die kans overhandigd aan Lucas. We hopen dat Lucas zulke mooie verhalen blijft bedenken en schrijven en willen als school iedereen die hieraan heeft bijgedragen nogmaals hartelijk danken!

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download