De brandweer was op school

Op woensdag 8 april kwam de brandweer op school. De groepen 1 en 2 mochten de brandweerauto bekijken en zelfs er in! Wat veel water, slangen, kniptangen en andere spullen liggen er in zo’n auto zeg! Er lag zelfs een hele grote pomp om water mee op te pompen en we hebben nog een wit met gouden helm gezien voor als er een magnesiumbrand is (dit geeft een heel fel licht, dus daar hebben ze een gouden kap voor).
De groepen 4 t/m 8 kregen les van een brandweerman of vrouw. Hier werd ze verteld hoe het pak van de brandweer werkt tegen de hitte. Ook werd uitgelegd wat je moet doen als er brand is en hoe je dit kunt voorkomen. Groep 7 mag nog naar “the risk factory” op vliegbasis Twente.

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download