Vrijmarkt op 27 maart

De kinderen uit de groepen 6 en 7 zijn druk bezig met de voorbereiding voor het uitje naar het Rijksmuseum in Amsterdam. Ze hebben zelf bedacht om het resterende bedrag ‘bij te verdienen’ met een vrijmarkt op het grote schoolplein op vrijdag 27 maart van 13.00 tot 15.00 uur. Er zullen verschillende activiteiten plaatsvinden zoals het Open Podium (verschillende muzikale optredens tegen een vrije gift), je auto (of fiets) laten wassen, tekenworkshop, voetbaltoernooitje, je nagels laten lakken, grabbelen, rommelmarktje en nog veel meer.

Zorg dus dat je auto/fiets lekker vies is, je nagels niet gelakt en dat je nog even wacht met een cadeautje kopen omdat er tijdens de rommelmarkt allerlei leuke spulletjes verkocht worden.

Komt dat zien!

Namens alle 6e en 7e groepers!