De muziekkar

Eindelijk is de muziekkar klaar! Het is een heel bijzonder exemplaar: een rijdende piano die geen muziek gééft maar muziek hééft! Dit verrijdbare kunstwerk is de trots van onze school. Hij zit vól met muziekinstrumenten: van blokfluit tot bongo, van kazoo tot sambabal, van boomwhackers tot schellenring…
Dankzij juf Kelly die prachtige kikkers op de piano heeft geschilderd, een paar juffen die haar geholpen hebben en juf Frauke van de Kaliberschool die ons heeft geholpen bij de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten, wordt deze muziekkar nu ingezet bij alle muzieklessen en andere muzikale activiteiten op school. We wensen iedereen veel muzikaal plezier!

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download