Feestelijke opening van de kinderboekenweek

Woensdag 1 oktober hebben we de Kinderboekenweek feestelijk geopend met een liedje en een dansje op het plein met op het podium onze eigen Kubus Girls. Het thema van deze 60e Kinderboekenweek is FEEST. Er werd daarom gedanst op – en meegezongen met Feest. Een lied van Kinderen voor Kinderen. Tijdens deze Kinderboekenweek zijn er verschillende festiviteiten binnen onze school zoals een boekenmarkt, verschillende activiteiten binnen de groepen, voorleeswedstrijden en met als hoogtepunt de finale van de voorleeswedstrijd op 10 oktober. Hiermee sluiten we deze 60e Kinderboekenweek dan weer af. De boekenmarkt was in ieder geval ook dit jaar weer een groot succes.

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download