Van Katoen & Nu

Voor de zomervakantie werd onze school gevraagd om mee te doen aan de Stadsmusical Van Katoen & Nu. Wat een geweldige kans om een bijdrage te leveren aan een stukje cultureel erfgoed van Almelo. De kinderen uit de groepen 6 en 7 zijn na de vakantie druk bezig met het oefenen van een drietal liedjes. Op donderdag 18 september mogen zij voor 1000 gasten optreden tijdens deze spectaculaire musical die in het teken staat van 100 jaar Almelo! De musical blijkt een waar professioneel optreden dat geregisseerd wordt door niemand minder dan Steven de Jong, die ook bekende films regisseerde zoals De Schippers van de Kameleon (hij speelde zelf de vader) en Penny’s Shadow, maar ook de Twentse serie Van Jonge Leu en Oale Groond. Wij wensen al onze muzikale talenten een hele bijzondere, onvergetelijke avond toe!