Stadsmusical Van Katoen & Nu

Eindelijk was het dan zover … de kinderen uit de groepen 6 en 7 mochten na weken van oefenen meedoen aan de Stadsmusical Van Katoen & Nu! Het was best spannend, sommige kinderen waren zenuwachtig (sommige juffen en meesters ook!), want er waren wel 1000 gasten voor wie de kinderen moesten optreden! De kinderen kregen allemaal een heel mooi kostuum aan, de meisjes een rok en een witte blouse … nou ja, wit?! De jongens droegen een knickerbocker met bretels en alle kinderen liepen op klompen. Dat was wel even wennen! Na het eerste liedje was de ergste spanning eraf en was het tijd voor eten … lekker patatjes! Na een pauze waarin de kinderen buiten konden spelen, spelletjes deden of even ‘chillen’ voor de televisie, was het tijd voor het tweede optreden. De kinderen liepen zingend achter elkaar aan door de zaal waar alle gasten net klaar waren met eten. De gasten werden uitgenodigd om achter de kinderen aan te lopen op weg naar het toneel waar de musical zou beginnen. Het was super druk, en toen alle gasten een plekje op de tribune hadden, begon de musical. Nadat het orkest en de dirigent binnengekomen waren zongen de kinderen het laatste lied: ‘Wind waai’ en mochten toen vooraan het publiek de hele musical afzien. Het was pas om half elf afgelopen! Wat een belevenis, waar we allemaal super trots op zijn dat we bijgedragen hebben aan een stukje geschiedenis van Almelo…

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download