Opening nieuwe schooljaar

Op maandag 18 augustus hebben we met de hele school het nieuwe jaar weer geopend op het grote plein. Rubus Kubus en Geurtje Kleurtje waren ook weer van de partij. Het was ze opgevallen dat er 3 gekleurde tegels op het plein lagen en vroegen zich af waarom dit was. Samen met de kinderen van de leerlingenraad werd er toen duidelijk uitgelegd dat deze tegels op het plein liggen om ervoor te zorgen dat we op een rustige manier de school binnengaan. Hierna dansten en zongen we gezellig met elkaar en konden we met het naar binnengaan meteen even oefenen. Dit ging al hartstikke goed. De volgende dag waren Rubus Kubus en Geurtje Kleurtje weer aanwezig en dansten we nogmaals samen en oefenden we voor de laatste keer met de tegel, want vanaf nu moeten we het iedere dag zelf doen. Samen gaan we er weer een onwijs mooi en gezellig schooljaar van maken!