Schoolvolleybal finale Almelo

Op woensdag 12 maart werden er in de IISPA de voorrondes schoolvolleybal gespeeld. Er werd gespeeld in de categorieën groep 5/6 jongens en mix, groep 7/8 jongens en groep 7/8 meisjes. De Kubus was deze middag goed vertegenwoordigd met 5 teams. In de voorbereiding naar deze speeldag was er goed geoefend door alle kinderen, tijdens de clinics van het Sportbedrijf in de gymlessen. Het toernooi verliep goed en gezellig, de leerlingen van alle scholen deden sportief mee! Uiteindelijk behaalden één team mix groep 5/6 en de jongens van groep 7 de finale! De finale van Almelo werd 26 maart gespeeld, wederom in de IISPA. Beide teams hebben het weer goed gedaan en mogen nu zelfs naar de finale van Overijssel! Deze zal plaats vinden in de IISPA op woensdag 23 april. Wij feliciteren alle winnende teams met deze prestatie!volleybal

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download