Open dag op de Kubus

Op 5 maart 2014 was de open dag op obs de kubus. De leerlingenraad heeft mogen helpen. Ze vonden het allemaal leuk toen op 5 maart mochten ze beginnen. de kinderen die gingen helpen uit groepen 5b, 5a, 6, 7 en 8 waren elif en youri en uit 5a anne-fleur en mikail en uit groep 6 zara en yorrith uit groep 7 anisha en nathali en uit groep 8 rosa en ricardo dit is de leerlingenraad. Ieder had zijn eigen taak  het was zwaar maar leuk. Eentje ging foto’s maken en de ander gingen borden maken en de andere gingen weer drinken maken en de rest ging de nieuwe mensen naar de koffiekamer leiden nou dit was het stukje over de open dag.

Groetjes Elif en Zara

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download