Sinterklaas op de kubus!

Hoera, hoera, het is gelukt! Sinterklaas en zijn Pieten zijn toch nog op tijd aangekomen op de Kubus. Het was allemaal heel spannend, er liep opeens een verdwaalde Piet met een kaart van Almelo speurend langs de school op zoek naar de schatkamer. Bovendien had hij zijn mobieltje vergeten, de sufferd! Ondertussen had Sint natuurlijk geen idee waar SpeurneusPiet was gebleven en heeft ten einde raad maar de politie gebeld. Gelukkig weten die alles en kwam Sint met de andere Pieten in een politiebusje met zwaailicht en loeiende sirene aan. Na een hartelijk welkom door de kinderen, ouders, leerkrachten en natuurlijk onze Rubus Kubus mochten de kleuters, groep 3 en groep 4 kinderen een bezoek brengen aan de Sint in de schatkamer  en zelf een cadeau uitkiezen. Het is dus toch goed gekomen met de pakjes. Ook werden de oudere kinderen niet vergeten, zij mochten Sint verwelkomen in de grote hal en kregen daar een cadeau voor de klas. Al met al was het een reuze gezellige dag!