Vandalen vernielen zandbak

Tot onze grote schrik ontdekte een van onze leerkrachten dat onze zandbak op het kleuterplein compleet vernield is. Het kleuterplein is ingericht als Natuurlijk Spelen schoolplein. Hierbij behoren allerlei natuurlijke materialen, zoals boomstammen en grote keien. Deze keien zijn door vandalen gebruikt en op de rand van de zandbak gegooid. De hele zandbak is nu vernield en over het hele plein liggen stukken beton. De school gaat maandag 19 augustus weer open, maar de zandbak zal voor onze kleuters gesloten blijven. Zij zijn hier dan ook de dupe van. Wij zullen samen alles op gaan ruimen en het schoolplein weer veilig maken voor de kinderen. En we hopen dat de dader(s) snel gepakt zullen worden.

Heeft u iets gezien of gehoord? Meldt dit bij de politie of u kunt mailen naar de directeur.

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download