Start van het nieuwe schooljaar

Op maandag 19 augustus mochten we eindelijk weer naar school. We begonnen de dag met z’n allen op het grote plein. Meneer Willem Jan heette iedereen welkom en al snel kwam onze grote vriend Rubus Kubus eraan. Hij was alleen erg verdrietig, want Geurtje Kleurtje had hem in de steek gelaten. Ondertussen kwam Fred Pet aangelopen, hij was op zoek naar de Kubus, want dat werd zijn nieuwe school. Fred en Rubus werden al snel vrienden en bedachten samen dat we dit jaar actief moesten beginnen. We dansten met de hele school op het lied van de Koningsspelen. Ook de ouders hebben meegedanst. Dat was weer een grappige en gezellige opening. En laten we er weer met z’n allen een spetterend jaar van maken!

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download