Koningsspelen

Op vrijdag 26 mei hebben wij als school deelgenomen aan de Koningsspelen. De ochtend werd geopend met een swingende warming-up op het grote plein. Silan en Rosa uit groep 7 hebben samen met kinderen uit alle groepen op het podium meegezongen en gedanst op “bewegen is gezond” van Kinderen voor Kinderen. Dit was hét nummer van de Koningsspelen 2013. Na deze warming-up konden de groepen 3 t/m 7 in de grote gymzaal allerlei sportactiviteiten doen onder leiding van groep 8. In de klas lag er voor iedereen een speciaal Koningsspelen t-shirt klaar die ze mochten houden. De kleuters gingen naar de speeltuin in de buurt. Echter hadden zij heel veel pech, want het weer zat niet echt mee. Gelukkig vonden ze dit niet erg, want voor we het wisten kwam de lunch al in de groep. Elke klas kreeg een heerlijke lunch en die werd natuurlijk heerlijk opgesmikkeld. Om 2 uur was de dag alweer voorbij en kregen de kinderen nog een oorkonde en een mooie mok van ons nieuwe koningspaar.