Sinterklaas op de Kubus

Woensdag 5 december was het zover; Sinterklaas kwam zijn verjaardag vieren bij ons op school! Onze kinderen en ouders hebben erg hun best gedaan om de school zo mooi mogelijk te versieren voor de Sint. Om 8.30 uur stonden alle kinderen en hun ouders op het grote plein om Sinterklaas en zijn pieten welkom te heten. Al snel zagen we twee pieten aan komen fietsen, alleen zagen ze er een beetje vreemd uit. Ze hadden jassen aan van de TNT post! Sinterklaas had begrepen dat de onderbouwgroepen een brief hadden geschreven aan Pietje Verliefd, dus had hij zijn post pieten vooruit gestuurd! Gelukkig volgde Sinterklaas snel daarna in een busje met zwaailicht. Alle kinderen van de groepen 1 t/m 4 hebben Sinterklaas bezocht in de schatkamer. Hier hebben ze allemaal zelf een cadeautje uitgezocht. De kinderen van de bovenbouw hebben het Sinterklaasfeest in hun eigen klas gevierd met leuke cadeautjes en  mooie surprises. Alle kinderen en leerkrachten hebben van het feest genoten en hopen dat Sinterklaas ook volgend jaar zijn verjaardag weer bij ons op school wil komen vieren!