Serious Request op de Kubus

Obs de Kubus organiseerde op 18, 19 en 20 december een winterfestijn in het kader van Serious Request voor de leerlingen en buurtbewoners. Er was drie dagen lang van alles te doen op het schoolplein. Er waren o.a. een schaatsbaan, knutseltent, dans- en rapworkshops en je kon je laten schminken. Ook de kinderen hebben allerlei dingen georganiseerd of geknutseld waarvan de opbrengst naar Serious Request ging. Het festijn werd op dinsdag 18 december om 15.00 uur feestelijk geopend worden door de stadsomroeper van Almelo. Ook volgde er een spetterend optreden van René Bosch! Ook SpongeBob en Patrick waren elke dag van de partij. Na 3 dagen van feest op het schoolplein zijn we uiteindelijk op een bedrag van €1265,95 gekomen! Op vrijdag 21 december hebben leerlingen uit iedere groep met hun ouders en een drietal collega’s het geld naar het Glazen Huis gebracht in Enschede.