Start van het nieuwe schooljaar

Op maandag 3 september was de vakantie alweer voorbij en zijn we het nieuwe schooljaar gestart met z’n allen op het grote plein. Meneer Willem Jan vertelde dat dit een bijzonder jaar wordt, want we starten nu echt met het 5-gelijke-dagen model. Elke dag gaan we even lang naar school. Ook hebben we een nieuwe bel op school. Om 8.20 gaat de eerste bel, dan mag je de school in. Om 8.30 gaat de tweede bel en dan gaan de lessen beginnen. Rubus Kubus en Geurtje Kleurtje lieten ons even goed zien waar je dan allemaal wel niet aan moet denken. Geurtje Kleurtje was te laat en had helemaal geen eten bij zich voor de middagpauze. Gelukkig wilde Rubus Kubus wel met haar delen, maar in het vervolg moet ze toch echt voor haar eigen boterham zorgen. Samen hebben we nog gedanst op een liedje over op tijd komen. Al met al een gezellige opening en we gaan er een fantastisch jaar van maken!

This entry was posted in Laatste nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Disclaimer
Powered by Michel Bosma
obsdekubusalmelo.nl download