Nieuwsbrief andere schooltijden 2

Wij zien nog steeds een toename van het aantal kinderen dat op de fiets komt. Eén van de voordelen van het 5 gelijke dagenmodel is de rust voor u en uw kind tussen de middag. U hoeft zich niet meer te haasten naar en van school. Daarom vragen wij u, uw kind zoveel mogelijk lopend naar school te laten gaan.

Het 5 gelijke dagenmodel is een verandering voor u en uw kind maar ook zeker voor de leerkracht. Voor de leerkracht vervalt hun middagpauze en daarom is hun pauze nu van 14:00 – 14:45. Dit houdt in dat eventuele gesprekken met ouders in principe vanaf 14:45 kunnen plaatsvinden.

Om meer rust en duidelijkheid te creëren hebben wij een elektrische bel aangeschaft. Wij starten binnenkort met het gebruik hiervan. Regel is dan dat als de bel klinkt de school open is en iedereen naar binnen kan. Klinkt de bel nog een keer dan starten wij met onze lessen.

Heeft u nog vragen, dan kunt u die op dinsdag- en donderdagochtend tijdens de koffie-inloop stellen en onder het genot van een kopje koffie erover praten.

Met vriendelijke groeten,
Team obs de kubus

This entry was posted in Ontwikkelingen. Bookmark the permalink.