M.i.v. het nieuwe schooljaar behalve na- ook voorschoolse opvang mogelijk

Met ingang van het nieuwe schooljaar zal er een nieuwe regeling getroffen worden wat betreft de opvang (VSO, TSO en BSO). De overblijf (TSO) zal verdwijnen i.v.m. het 5-gelijke dagen model.

We hebben met De Cirkel afgesproken dat zij met ingang van het nieuwe schooljaar ook voorschoolse opvang (VSO) aanbieden op onze schoollocatie. Kinderen kunnen vanaf 7.30 uur op school opgevangen worden totdat de school begint om 8.30 uur.

Voor- en ook naschoolse opvang valt onder de Wet Kinderopvang en daarmee is een tegemoetkoming in de opvangkosten mogelijk via de belastingdienst.

Zie voor meer informatie ook www.kovdecirkel.nl Heeft u nog vragen of wilt u uw kind aanmelden voor voor- en/of naschoolse opvang, dan kunt u contact opnemen met de afdeling klantenservice van Kinderopvang De Cirkel op telefoonnummer: 0546 545070 of uw vraag per mail stellen: klantenservice@kovdecirkel.nl